Wisconsin

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Wisconsin

Nekretnina za prodaju u Wisconsinu

Na sjeveru graniči s državom Michigan, na jugu s državom Illinois, na zapadu s Iowom i Minnesotom.

Wisconsin je država koja se uzdiže u Srednjem zapadu SAD-a i gleda na dva jezera: Michigan i Superior. Zaleđe karakteriziraju šume i farme. Milwaukee, najveći grad, poznat je po javnom muzeju Milwaukee, s rekonstrukcijama sela širom svijeta i muzejom Harley-Davidson s poznatim motociklima.

Postoji manje nekretnina za prodaju danas u Wisconsinu tržištu nekretnina i drugim državama u naciji. To znači da potencijalni kupci moraju biti kreativni kada je u pitanju njihova ponuda da se izdvoji od svojih konkurenata.

Očekuje se da će grad Milwaukee slijediti istu stazu na kojoj je bio krajem 2017. godine, s više kupaca u tom području nego prodavači za nekretnine u Wisconsinu.

Opadanje nekretnina u predgrađu za prodaju u Wisconsinu imalo je značajan utjecaj na tržište nekretnina, budući da je bilo nekoliko nekretnina za prodaju u Wisconsinu.

S homebuyers koji je potrebno napraviti brzu odluku da kupi njihove san imovine za prodaju u Wisconsinu, važno je da oni učiniti najviše istraživanja moguće suziti njihove izbore. Postoji mnogo fantastičnih mjesta za život u državi Wisconsin, a evo i nekoliko stvari koje trebate razmotriti ako planirate preseliti u područje u potrazi za nekretninom za prodaju u Wisconsinu.

Gradska područja Milwaukee i Madison nude brojne mogućnosti za zabavu i zapošljavanje. Ovo područje je dom poznatih atrakcija kao što su umjetnički muzej Milwaukee i Muzej suvremene umjetnosti Madison. Na području koje provodi Sveučilište u Wisconsinu postoji kvalitetan obrazovni sustav. Madison nekretnine su među najskuplje u Wisconsinu.

Madison je apsolutno nespretan grad, s 89% zaposlenih. Sve u svemu, Madison je grad profesionalaca, prodavača, ureda i pružatelja usluga.

Madison ima dobru ravnotežu između života u umjereno velikom gradu i zanimljivih diverzija i kultura koje dolaze iz velike studentske populacije.

Madison je etnički vrlo raznolik grad. Najviše govorni jezik u Madisonu je engleski. Ostali važni jezici koji se ovdje govore uključuju španjolski i kineski.

West Milwaukee je maleno selo koje se nalazi u državi Wisconsin. Sa populacijom od 4.174 stanovnika i jednim susjedstvom, West Milwaukee je 157. po veličini okrug u Wisconsinu.

Općenito, West Milwaukee je selo profesionalaca, pružatelja usluga i prodavača i ureda.

Zapadni Milwaukee je također selo umjetnika, ima više umjetnika, dizajnera i ljudi koji rade u medijima nego 90% zajednica u Americi.

Tržište nekretnina u Wisconsinu obećavalo je u siječnju.

Siječanj je obično najsporiji mjesec za svako tržište nekretnina. Međutim, u siječnju prošle godine prodaja je porasla za gotovo 7% u odnosu na 2017. godinu. Broj prodanih proizvoda u siječnju 2018. godine premašio je prošlogodišnje 3%.

Povećanje cijena kuća i velika potražnja za nekretninama za prodaju u Wisconsinu općenito, u kombinaciji s poboljšanjem gospodarstva i nižim stopama hipoteke, pomogli su ovoj siječnju da postane jedna od najuspješnijih koju smo vidjeli tijekom godina.

Zapadni Wisconsin uključuje gradove Buffalo, La Crosse i St. Croix te je zabilježen porast prodaje kod kuće za 6,4% i povećanje prodajnih cijena od 8,3%.

  •  
    Prelazak u Wisconsin. Emigranti i žive u Wisconsinu

        Do sad ste naučili dobro poznavati jedni druge. Mi u Realigru imamo jedini cilj: pružiti našim čitateljima priliku da učine onaj veliki korak koji bi im mogao promijeniti život, na radikalan i pozitivan način. Znate, kupovina nekretnine nikada nije jednostavna stvar. Ali mi danas imamo ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Smješten u mirnom Milwaukee susjedstvu! Ova nekretnina sadrži dvije spavaće sobe, jednu kupaonicu i 1,5 samostojeću garažu s povjetarcem! Smješten u n...
Cod. 3096

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

75,705,838.26HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

5000 m²
980 hektara (500 ± Ha.) Od premijera poljoprivrednog zemljišta
Cod. 2685

Prodaja 1 soba, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

914,778.88HRK
Prodaja
1 soba

593 m²
Detaljni prikaz nekretnine
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB